09.07.2019

БЕЗПЕКА ВАШОГО БІЗНЕСУ

Для GOSSIP Magazine
№9 липень-серпень 2019
Віталій Мацелюх
керуючий партнер АО «ARTIUS»

 

Спектр послуг компанії «SHERIFF» надзвичайно великий: комплексний захист будь-якого бізнесу, юридичні та детективні послуги, захист ТМ, особиста безпека, перевірка співробітників та інше. Ми поговорили з Віталієм Мацелюхом –  партнером «SHERIFF», CEO Компанії «ARTIUS», Віце-Президентом Асоціації адвокатів України про переваги компанії «SHERIFF», чому мають обирати саме їх, про конфіденційність, поліграф та захист бізнесу в Україні і чому це так необхідно.


Віталій, компанія «SHERIFF» на ринку вже більше 15 років, ви завоювали авторитет та довіру і це беззаперечно. Розкажіть, «SHERIFF» у 2019 році – це компанія яка … ?

Це найбільш амбіційна компанія, що динамічно розвивається та беззаперечно лідер в сфері охоронної діяльності на сьогоднішній день. «SHERIFF» у 2019 році – це компанія яка покриває повний спектр будь-яких охоронних послуг: від монтажу найновіших технічних засобів охорони до закриття безпеки будь-яких заходів, наприклад від фізичної охорони однієї особи (тілоохоронців) до захисту офісів, квартир, будинків, земельних ділянок. «SHERIFF» – це компанія яка комплексно захищає бізнес у всіх його розуміннях.

Для повноцінного та успішного бізнесу всі аспекти дуже важливі. Ви надаєте повний комплекс послуг по захисту торгової марки та інтелектуальної власності. А які тут можуть бути ризики?

На сьогоднішній день всі бізнеси активно розвиваються і в більшості під власним брендом. На це і робиться акцент. Пам’ятайте, що це лише найменування і цей бренд треба захищати. Для цього потрібно реєструвати Торгову Марку, для того щоб захистити свою інтелектуальну власність і в майбутньому не мати проблем з підробленим продуктом. Ми якраз займаємось цим, окрім реєстрації ТМ ми надалі захищаємо її. Тобто, виявляємо підробні склади, організації які дублюють вашу продукцію, які використовують її під власним найменуванням і продають за меншими цінами. Ми виявляємо таких злочинців і закриваємо їхні склади та притягуємо їх до відповідальності. Компанія «SHERIFF» рекомендує захищати себе та свій бренд! До речі, найчастіше копіювання відбувається в fashion індустрії. Наприклад, ви маєте власну лінію одягу, а конкуренти використовують ваш логотип,  вишивки, копіюють і починають продавати як власні. Звичайно, ви від цього страждаєте, по-перше втрачаєте клієнтів, по-друге прибуток. Але найнеприємніше, що ви можете навіть не підозрювати хто саме наносить збитки вашому бренду – а це колеги.

А як ви можете допомогти? «SHERIFF» також займається перевіркою співробітників? Розкажіть детальніше. Чи потрібна ця функція у малому та середньому бізнесі в Україні?

Звичайно! Перевірка співробітників потрібна в будь-якому бізнесі. Адже співробітники можуть красти як вашу ідею та передавати конкурентам, так і ваші гроші, матеріал, тощо. Щоб бути впевненим, краще перевірити працівників заздалегідь та захистити свій бізнес.

А що передбачає собою захист бізнесу?

Захист бізнесу – повний комплекс послуг від самого початку заснування компанії! Супроводження компанії не тільки юридичне, але для різних компаній – різний захист. Одним необхідно захиститись від внутрішніх та зовнішніх загроз: тоді ми робимо аудит технічного укріплення офісу, перевіряємо працівників вашої компанії, розробляємо стратегію захисту від наїзду конкурентів. Також навчаємо ваших працівників як вести себе, наприклад, під час рейдерських атак, всі ваші співробітники повинні знати, що робити. Ми навчимо як блокувати приміщення, як охороняти, хто зв’язується з пресою, хто зв’язується з друзями, знайомими, підтягує додаткові сили. Чим більше озвучене буде це питання, тим менше шансів у рейдера захопити ваш бізнес. Захист бізнесу це також правильний вибір постачальників та партнерів, адже попереджений значить захищений. Повний пакет інформації про партнера чи контрагента дозволить зберегти компанію від фінансової пастки. До речі, сьогодні багато компаній відкривають друзі, адже вважають що це надійно. Ми рекомендуємо в будь-якому випадку створювати партнерські документи, щоб партнери працювали на розвиток компанії, а не ділили її.

Цікаво дізнатися про особисту безпеку, наприклад, комусь з компанії потрібно зняти в банку велику суму грошей, або супроводжувати на важливому заході, «доставити» неушкодженим, тощо, що ви можете гарантувати зі свого боку?

Особиста безпека – це безпека вас, членів вашої родини, співробітників. ОБ – це не послуга тілоохоронця, тобто не є фактичною 24/7. Ви реєструєте номер телефону у нас і ми виїжджаємо на виклик за потреби. Послуга не є дорогою і оплачується по її використанню. Для чого потрібна ця функція? Наприклад, ви повертаєтесь з якогось заходу, вечірки чи корпоративу. У вас є прихильники або навпаки, недоброзичливці, зустрітись з якими ви б не хотіли; чи ви перевозите велику суму грошей, матеріальні цінності; вам погрожують – навіщо нехтувати власним життям? В такій потребі компанія «SHERIFF» може вас супроводжувати та захистити. Це є унікальна послуга, що передбачає, забезпечення охорони людини в разі потреби.

Щодо детективних послуг у бізнесі: ви можете не тільки відповідати за безпеку, а ще й відшукати інформацію на конкурента?

Так, ми відповідаємо за весь спектр, що включає в себе детективні послуги. Ми маємо можливість здобувати певну інформацію. Найчастіше до нас звертаються щоб ми перевіряли контрагентів (конкурентів). Тому що зараз існує багато компаній які створені на один день для відмивання грошей. Ми перевіряємо такі структури повністю і даємо гарантії чи можна працювати з ними чи ні. Чи є шахраєм, чи має судимість, кредитні історії і т.д. За 16 років нашої діяльності ми не втратили жодного клієнта, не підставили. Тому гарантуємо повну конфіденційність та безпеку будь-яких даних!

 

Бесіду проводила Фартушна Аліна

Поділитися: